Ugrás a fő tartalomra

4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.


+3642512371

Széchenyi 2020

Bemutatkozás


Kedves látogató!

A szakképzés centruma - Centrumban a szakképzés!

Nyíregyházán és térségében dinamikus fejlődés érzékelhető, amely várhatóan az elkövetkező években tovább erősödik.
Az itt letelepedő nagyvállatok, de a kis- és középvállalkozások is keresik a jól képzett nyelvismerettel rendelkező munkaerőt. A Nyíregyházi Szakképzési Centrum kiemelt feladatának tekinti, hogy a hozzá tartozó szakképző iskolák révén a térségi munkaerőpiaci igényeket kiszolgálja.
Képzési kínálatunk számos területet fed le, többek között az egészségügy, az informatika, az építőipar, az autóipar, a vegyipar, a kereskedelem, a vendéglátás, a turizmus, a szolgáltatóipar, a gépészet, a faipar számára folytatunk képzéseket. Arra törekszünk, hogy a nálunk végzett diákok piacképes tudással, a leendő munkahelyük által elvárt szakmai és személyes kompetenciákkal rendelkezzenek. Különös figyelmet kap a digitális kompetenciák fejlesztése, amelynek a Digitális Közösségi Alkotóműhely ad teret. A munkaerőpiaci igényekre történő gyors reagálás érdekében fontos feladatnak tartjuk a felnőttoktatást és a felnőttképzési tevékenység folyamatos fejlesztését, kiszélesítését, a duális partnereinkkel történő együttműködést.
Pályaorientációs, pályaválasztási tevékenységünk fő célja, hogy iskoláink és az általuk oktatott szakmák vonzóak és népszerűek legyenek. Munkánk során egyaránt fontosnak tartjuk a tehetséggondozást és a hátránykompenzációt. Az iskolák együttműködése révén az értékek megőrzésére törekszünk. 
A partnerség jegyében végezzük munkánkat, igyekszünk közelebb hozni egymáshoz a szakképzésben együttműködőket: a gazdálkodó szervezeteket, az iskolákat, a szülőket és a diákokat.

HELLO SZAKMA!
Kíváncsi a képzésekre? Milyen nálunk diákként? Betekintene a mindennapokba? Biztos jövőt szeretne, karriert és növekvő béreket?
https://helloszakma.hu !
Folyamatosan bővülő tartalmak a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szakmaoldalán!KIMIKK
Erasmus+Európai Kohéziós AlapEurópai Szociális Alaphatártalanul!Pénziránytű
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Nyíregyházi Szakképzési Centrum

   4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.

  • Telefon: +3642512371

   E-mail: info@nyszc.hu


  2024Nyíregyházi Szakképzési Centrum